Laat uw trouwjurk inlijsten - Basic Style - White Edition vergroten Laat uw trouwjurk inlijsten - Basic Style - White Edition vergroten Laat uw trouwjurk inlijsten - Basic Style - White Edition vergroten
Laat uw trouwjurk inlijsten - Basic Style - White Edition vergroten Laat uw trouwjurk inlijsten - Basic Style - White Edition vergroten Laat uw trouwjurk inlijsten - Basic Style - White Edition vergroten

Laat uw trouwjurk inlijsten - Basic Style - White Edition

€529,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uw mooie trouwjurk in de kast laten hangen? Dat is toch zonde? Nou, dat dachten wij van KunstSpiegel ook en daarom bieden wij deze unieke inkaderservice aan, speciaal voor het inlijsten van uw bruidsjurk.

  • Gratis verzending
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilige betaling

Afmetingen

  • cm
  • cm

Additieven & Bezorginfo

Uw maatwerkprijs

Hoe werkt het?
Wij halen de trouwjurk bij u thuis op en lijsten deze vakkundig voor u in. Vervolgens leveren we de ingekaderde jurk weer persoonlijk bij u thuis af.

Materiaal
Voor het inkaderen gebruiken wij een mooie stevige witte houten kader, diep genoeg (7 cm) voor uw trouwjurk. Aan de voorzijde komt helder glas en aan de achterzijde komt een hardboard achterwand. De achtergrondkleur is naturel, gemaakt van mooi museumkarton dat niet verkleurt.

Afmetingen
De kader is 120 - 145 cm breed en 150 - 165 cm hoog. De exacte maat hangt af van de grootte van de trouwjurk en wordt pas bepaald nadat wij uw jurk hebben opgehaald. 

Neerzetten of ophangen?
Vanwege het gewicht (de lijst incl. bruidsjurk weegt al snel zo'n 30 kg) raden wij aan om de kader neer te zetten. Wilt u de kader toch graag ophangen? Zorg er dan voor dat je de kader niet alleen aan de bovenkant vastzet, maar ook aan de onderzijde (gebruik hiervoor een L-profiel waarop je de lijst laat steunen). 

Specificaties
Type kader: Gran Paradiso
Kaderdiepte: 7 cm
Afmeting kader: 120 - 145 cm breed en 150 - 165 cm hoog (afhankelijk van de grootte van de jurk)
Inclusief helder glas aan de voorzijde
Inclusief hardboard achterwand
Inclusief achtergrond: naturelkleurig museumkarton (verkleurt niet)
Inclusief ophaal- en bezorgservice

Levertijd
De levertijd bedraagt 4-6 weken

 

 

Gerelateerde producten