Textiel Inlijsten

BORDUURWERK, TROUWJURK, T-SHIRT OF BABY SPULLEN INLIJSTEN?

Textiel inlijsten? Geen probleem! Iedereen weet dat u een mooi kunstwerk of leuke foto kunt inlijsten en ophangen aan de wand. Maar kunst is niet alleen op papier of linnen en herinneringen niet alleen in foto's. Een mooi borduurwerk of trouwjurk kan ook gewoon ingelijst worden en een mooie plek aan de muur krijgen, doordat u bij ons textiel kunt inlijsten.

We hebben veel kaders en zo zit er altijd wel eentje tussen die mooi bij uw voetbal shirt of babyschoen staat die diep genoeg is om dat in te lijsten. Bij de kaders staat in de specificaties de lijst diepte in cm, hier kunt u zien of de lijst wel diep genoeg is, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen per email, chat of telefoon en dan helpen we u om de perfecte kader voor u uit te zoeken.

INLIJST SERVICE

Als enige in België bieden wij inlijsting service aan onze klanten. Het is eigenlijk heel simpel, wij komen uw kunstwerk of foto bij u thuis ophalen en bezorgen het de volgende dag weer ingelijst in de kader van uw keuze. Wij lijsten het professioneel in, als u uw kader gekozen heeft kunt u een passepartout en/of glas toevoegen en dan bij inlijst service 'Ja' selecteren. Wij bellen u dan op om een dag/tijd af te spreken voor het ophalen, de dag daarna krijgt u het ingelijst terug. De inlijst service kan bij elk kader en kost maar € 20.

ZELF INLIJSTEN

Ja, het is natuurlijk mogelijk om het werk zelf in te lijsten. Als u niet voor de inlijst-service kiest dan gebruiken wij wisselnietjes waarmee u het werk makkelijk erin kunt zetten en eventueel na een tijdje ook weer kan wisselen met een ander werk.


Bestel nu een lijst op maat voor uw borduurwerk, trouwjurk, (voetbal) shirt, baby-spullen of ....eigenlijk is alles mogelijk:

Bekijk de collectie Klassieke Kaders

of 

Bekijk de collectie Moderne Kaders