Spiegel op Maat

Een spiegel op maat, precies boven uw dressoir?

Een sfeervolle spiegel op maat precies boven uw dressoir? Of een mooie spiegel op maat boven of naast uw bed? Of wilt U een sierlijke spiegel op maat boven of naast uw bank? De spiegels van Kunstspiegel.be kunnen zowel bepalend als onopvallend zijn in een interieur.

Spiegel op maat in alle stijlen

De spiegels op maat van Kunstspiegel.be komen werkelijk in alle soorten, stijlen en maten. Smalle spiegels, lange spiegels, brede spiegels, ronde spiegels en vierkante spiegels. Ook zijn de spiegels goed met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld een heleboel kleine spiegels bij elkaar, of een paar grote spiegels in brede en smalle maten.

Dankzij onze lijstenfabriek, kan Kunstspiegel.be speciaal voor U spiegels op maat maken, in welke soort en maat die U maar wilt. Wilt U bijvoorbeeld een spiegel met facetrand? geen probleem! Zo past uw nieuwe spiegel precies bij de stijl van uw huis of kantoor. De spiegel complementeert uw interieur!

Spiegel op maat van duurzaam hout

Alle spiegels van Kunstspiegel worden vervaardigd van duurzaam en kwalitatief hout, afkomstig uit bossen met herbebossingsprogramma's. Dus voor elke boom die gekapt wordt, komt er eentje voor terug. Wij vinden het milieu namelijk zeer belangrijk!


Hoe werkt een spiegel op maat? Heel simpel!

  1. U kiest de spiegel uit die U graag wilt hebben, met meer dan 200 keuzes zit er vast wel iets voor U tussen;
  2. U kiest voor 'op maat' en dan zet U bij 'afmeting' de maat die U wilt. Let op: Dit is de maat van de spiegel inclusief lijst;
  3. U kiest voor 'in winkelwagen' en rond uw bestelling af;
  4. Vervolgens maken wij uw spiegel op maat en bezorgen die gratis bij U!

Kies-je-spiegel-op-maat-bij-Kunstspiegel.nl-volg-deze-stappen

Echt alles kan eigenlijk, U kunt zelfs kiezen voor een facetrand. Een facetspiegel is een spiegel waarvan de randen schuin afgeslepen zijn.

Spiegel-op-maat-bij-Kunstspiegel.nl-alle-soorten-spiegels-in-elke-maat


Bestel nu uw spiegel op maat en kies voor een spiegel met of zonder facetrand: