Palmi facetspiegel met barok witte kader vergroten Palmi facetspiegel met barok witte kader vergroten Palmi facetspiegel met barok witte kader vergroten
Palmi facetspiegel met barok witte kader vergroten Palmi facetspiegel met barok witte kader vergroten Palmi facetspiegel met barok witte kader vergroten

Palmi facetspiegel met barok witte kader

€69,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Kleur: Wit
Materiaal: Hout
kaderbreedte: 7,0 cm
kaderdiepte: 2,3 cm
Spiegel dikte: 4mm

Deze sierlijke barok spiegel met mooie versieringen op de houten kader in het wit is een echte blikvanger in je interieur!

 • Gratis verzending
 • 30 dagen retourgarantie
 • Veilige betaling

Afmetingen
Spiegels met kader
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. kader.

Spiegels zonder kader
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

 • cm
 • cm

Additieven & Bezorginfo

 • Leveringstijd Maatwerk
  Spiegel met kader:
  5 - 10 dagen
  Spiegel zonder kader:
  4 weken

Uw maatwerkprijs

Palmi facetspiegel met witte barok kader; oog voor details

De palmi facet spiegel met witte barok kader heeft oog voor details. Deze spiegel heeft een prachtige kader waarin vele vormen zijn terug te vinden. Bij het bestellen van deze facetspiegel met kader haal je absolute kwaliteit in huis. Het hout van de Barok kader is erg duurzaam en komt uit herbebossingsgebieden. Met dit hout weten onze kadersmakers uit Italië wel raad. Deze vakmensen zijn gespecialiseerd in het maken van klassieke kaders. Dit stukje kwaliteit past in ieder huishouden thuis.

In welke maat bestel jij de Palmi

Ben je opzoek naar de Palmi facetspiegel in een van de standaard maten, of wil je toch liever zelf de afmetingen bepalen. Het is beide mogelijk. Als je zelf de afmetingen wil bepalen is er de speciale spiegel- kaders op maat service. Met deze service stel je zelf de afmetingen samen en maken wij je spiegel of kader in de afmetingen die jij nodig hebt! 

Twijfel je nog over de Palmi? Neem een gratis staaltje

Twijfels kunnen er altijd zijn. En dat is volkomen logisch. Een staaltje kan je helpen om de twijfels weg te nemen. Bij Kunstspiegel kun je daarom een gratis staaltje bestellen. Hierbij betaal je alleen de verzendkosten. Mocht je over gaan tot de koop van één van onze kaders, krijg je de gemaakte verzendkosten terug.