Nederland by Angelique vergroten
Nederland by Angelique vergroten

Nederland by Angelique

€419,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een bijzonder kunstwerk aan uw muur, waar dan ook in huis zal men even blijven staan om het te bekijken. Het verhaal van Nederland verteld door kunstenares Angelique, dat zeker niet onopgemerkt aan uw muur zal hangen.

  • Gratis verzending
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilige betaling

Afmetingen

  • cm
  • cm

Additieven & Bezorginfo

Uw maatwerkprijs

Het kunstwerk ontvangt u met een certificaat van echtheid en biografie van de kunstenares Angelique. Ze heeft mooie plaatjes bij elkaar gezocht en het kunstwerk speciaal afgewerkt met een metalen kader om elk plaatje, verder komt het kunstwerk met een bakkader waarin de plaatjes echt naar voren komen.

Wie als nederlander aan Nederland denkt krijgt visioenen van windmolens, klompen en tulpen. Daarbij is de Nederlandse tolerantie, oftewel ‘het land waar alles mag’ beroemd. Gecombineerd met typisch nederlandse tradities zoals delfts blauw, het kaasmaken, het verorberen van een rauwe haring en het uit de automaat trekken van een kroket, ontstaat er al een aardig beeld van het karakteristieke Nederland. In dit schilderij vind je Nederland in een notendop .Met afbeeldingen als klederdracht, molens, koeien, Johan Cruijff , Willem van Oranje, stroopwafels, Koninginnedag, Sinterklaas, schaatsen etc. En natuurlijk de mogelijkheid om het schilderij een persoonlijk tintje te geven door eigen foto’s te plaatsen.

KunstSpiegel bezorgd uw bestelling altijd helemaal GRATIS, elke bestelling, elk bedrag. Voor dit kunstwerk geld een levertijd van maximal 10 werkdagen.

- Certificaat van echtheid
- Meteen ophangen