Amsterdam by Angelique vergroten
Amsterdam by Angelique vergroten

Amsterdam by Angelique

€419,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een bijzonder kunstwerk aan uw muur, waar dan ook in huis zal men even blijven staan om het te bekijken. Het verhaal van Amsterdam verteld door kunstenares Angelique, dat zeker niet onopgemerkt aan uw muur zal hangen.

  • Gratis verzending
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilige betaling

Afmetingen

  • cm
  • cm

Additieven & Bezorginfo

Uw maatwerkprijs

Het kunstwerk ontvangt u met een certificaat van echtheid en biografie van de kunstenares Angelique. Ze heeft mooie plaatjes bij elkaar gezocht en het kunstwerk speciaal afgewerkt met een metalen kader om elk plaatje, verder komt het kunstwerk met een bakkader waarin de plaatjes echt naar voren komen.

Amsterdam, de hoofdstad van nederland bezit veel bijzondere plekken, zowel modern als oud. De afbeeldingen op het schilderij vertellen het verhaal van monumenten, parken, pleinen, woon- en kantoorgebouwen. Anne Frank, het Vondelpark, het Centraal Station, de rosse buurt, de Dam etc. Amsterdam bekend om de grachten, de scheef staande smalle huizen, fietsen, bruggen, coffeeshops, cafes. Zij hebben één kenmerk gemeen: allemaal vertellen ze een klein stukje van de geschiedenis van de hoofdstad van Nederland .

KunstSpiegel bezorgd uw bestelling altijd helemaal GRATIS, elke bestelling, elk bedrag. Voor dit kunstwerk geld een levertijd van maximal 10 werkdagen.

- Certificaat van echtheid
- Meteen ophangen